• Специални цветове Orange Tonic или Sirius Yellow
  • 60 мм по-широки калници
  • Интегрирани отвори за въздух 
  • Аеродинамична броня със сплитер тип F1 отпред
  • Функционален заден дифузьор
  • Централно разположен ауспух 
  • 18-или 19-инчови джанти
  • Спортни прагове
  • Фарове R.S. Vision

Дизайн

По-широка предница

По-широка предница

Отпред новата по-широка броня включва сплитер тип F1 за насочване на въздушния поток, задействане на топлообменниците и охлаждане на двигателя. Неговата решетка тип „пчелна пита“ и специалното осветление R.S. Vision привличат много погледи.

Съвсем нов профил

Съвсем нов профил

Изваяни и чувствени форми, вдъхновени от новия MEGANE, осигуряват визуална връзка между предната и задната част. Неговите спортни прагове и броня вдъхват естетиката на Renault Sport. 

Аеродинамична задна част

Аеродинамична задна част

Новата специална задна броня, която също е разширена, включва много функции, вдъхновени от F1. Двоен централен ауспух, функционален дифузьор за аеродинамично подпомагане, странични въздушни отвори на бронята за насочване на въздушните потоци, преработен спойлер за балансиране на поведението на пътя и много други. Ефективността не е случайност.

Технологии

Технология 4CONTROL

Технология 4CONTROL

Като първи в света в този сегмент, новият MEGANE R.S. ви предлага система 4CONTROL, позволяваща едновременно завиване на четирите колела, специално конфигурирана от Renault Sport.

Резултат: още по-голяма гъвкавост в остри завои и изключителна стабилност във високоскоростни виражи.

2 възможности за избор на шаси: Sport или Cup

2 възможности за избор на шаси: Sport или Cup

Подходящо за ежедневно използване, шасито Sport ви позволява да съчетавате динамичен стил на шофиране с комфорт. По-твърдото шаси Cup се базира на пистово поведение.

Пружини, амортисьори, буферни ограничители, стабилизатори на окачването и др. Експертите на Renault Sport са проектирали специфични части и са преработили всички органи за управление за всяко шаси. 

Хидравлични компресионни ограничители

Хидравлични компресионни ограничители

Независимо дали е Sport или Cup, всяко шаси има четири хидравлични ограничителя, които служат като втори амортисьор. 

При шаси Cup те ви позволяват да се възползвате от оптималното поведение на пътя при всички видове пътна настилка. При шаси Sport те предлагат ненадминати в сегмента нива на комфорт, без да се влошава спортното усещане.

Изцяло светодиодни фарове R.S. Vision

Изцяло светодиодни фарове R.S. Vision

Възползвайте се от високоефективно осветление благодарение на нашата специална мултирефлекторна светодиодна технология. 

Във формата на кариран флаг като препратка към автомобилните състезания, допълнителните фарове на новия MEGANE R.S. имат четири функции: фарове за мъгла, осветяване на пътя в завой, габаритни светлини и дълги светлини.

R.S. Monitor

R.S. Monitor

С R.S. Monitor вашите резултати се показват в реално време на екрана на системата R-LINK 2. Подобреният дизайн и ергономичността ви позволяват да я използвате още по-лесно.

За да подсили вашето вълнуващо преживяване, R.S. Monitor Expert ви позволява да записвате своите пътувания, за да ги анализирате или да ги споделяте в социалните мрежи.

MULTI-SENSE и бутон R.S. Drive

MULTI-SENSE и бутон R.S. Drive

Персонализирайте удоволствието от шофирането! С помощта на технологията MULTI-SENSE и бутона R.S. Drive можете да влезете в режим „Спорт“ или „Състезание“ само за миг.