RENAULT ОКАЗИОН

ГАРАНЦИЯ RENAULT ОКАЗИОН

Всички автомобили продавани под марката „RENAULT ОКАЗИОН” се продават с застраховка "Гаранция Renault Оказион", която може да бъде:

ЗАВОДСКА ГАРАНЦИЯ

Това са всички автомобили, които са все още в покритието на 3 годишната заводска гаранция дадена от производителя и с пробег до 100 000 км (за моделите Laguna и Latitude, пробегът е до 150 000км)

Гаранционно покритие: PLATINIUM

Гаранция: 12 месеца, до 20 000 км

Гаранция:  6 месеца, до 10 000 км
Този вид гаранция е с покритие според условията на Анекс 1

Гаранционно покритие: GOLD

Гаранция: 12 месеца, до 20 000 км

Гаранция: 6 месеца, до 10 000 км
Този вид гаранция е с покритие според условията на Анекс 2

Гаранционно покритие: SILVER

Гаранция: 12 месеца, до 20 000 км

Гаранция: 6 месеца, до 10 000 км
Този вид гаранция е с покритие според условията на Анекс 3

Всички видове гаранционни покрития имат валидност и за континентална Европа в рамките на 60 дни за 12 месечната гаранция и 30 дни за 6 месечната гаранция. (При извършване на ремонт в чужбина в официален сервиз се изисква копие от ремонтната поръчка и фактура, доказваща извършената работа (разходи за вложения труд и материали) и идентифицращи автомобила по неговия идентификационен номер, момента на извършване на ремонта (дата и пробег в километри)).


ПЪТНА ПОМОЩ

Всички автомобили ползват безплатна Пътна Помощ 24 от 24 часа на денонощие и 7 от 7 дни в седмицата. Време за пристигане на Пътната помощ е до 30 минути за населени места и 60 минути извън тях. Услугата "Пътна помощ" осигурява осигурява бързи, компетентни и висококвалифицирани услуги за Вашия автомобил. Сервизните автомобили и механиците на „Пътна помощ” покриват над 6000км. от главните и второстепенните пътища на България.

Всички автомобили на на Пътната помощ са оборудвани с GPS системи, което повишава качеството на предлаганите услуги. Механиците от пътна помощ разполагат със съвременни инструменти, с които ще направят всичко възможно да отстранят повредата на автомобила Ви на място и Вие да можете да продължите пътуването си. При тежки повреди, вследствие на които автомобила е обездвижен, дефектиралия автомобил се транспортира до най-близкия оторизиран сервиз на Renault/Nissan.

Денонощните телефони на Пътна помощ са: 146 и 02/91 146

Безплатни карти за намаление на горивата на бензиностанции   "ЛУКОЙЛ"

Всички клиенти на Renault Оказион получават безплатни карти за намаление на горивата на бензиностанции "ЛУКОЙЛ" из цялата страна. За повече информация се обърнете към вашия търговец.

Валидността на тези карти съвпада с валидността на гаранцията на вашия автомобил и тази на картите на Пътна помощ.